Huisartsenpraktijk Baban
Ga naar de inhoud

Aankondiging Verhuizing: Medisch Centrum Magnolia | Huisartsenpraktijk Baban

Wij zijn verheugd om u op de hoogte te brengen van onze aanstaande verhuizing naar een nieuwe, ruimere locatie in de levendige wijk Tuinzigt in Breda. Deze belangrijke verandering onderstreept onze voortdurende inzet voor het bieden van hoogwaardige huisartsenzorg.

Na bijna vijftien jaar gevestigd te zijn geweest op onze huidige locatie, die binnenkort gesloopt zal worden, staan we aan de vooravond van een spannende nieuwe fase. Met enthousiasme informeren wij u dat onze verhuizing naar de Kwakkelhutstraat 52 in Tuinzigt, Breda, in voorbereiding is. Hoewel we streven naar een verhuizing rond oktober, is de exacte datum nog onder voorbehoud. Deze nieuwe locatie biedt ons niet alleen de ruimte om onze diensten uit te breiden, maar stelt ons ook in staat tot intensievere samenwerking met andere zorgprofessionals. Op onze nieuwe locatie zullen we samenwerken met fysiotherapeuten, diëtisten, logopedisten, een prikpost van Star-Shl, en ook een tandartsenpraktijk zal zich bij ons vestigen, wat leidt tot een geïntegreerd en uitgebreid zorgaanbod.

De keuze voor de Kwakkelhutstraat is het resultaat van een uitgebreide zoektocht en een vruchtbare samenwerking met de omwonenden, Gemeente Breda, en zorgverzekeraar CZ. Onze nieuwe vestiging belichaamt de start van een modern en goed uitgerust gezondheidscentrum en bevestigt onze inzet om hoogwaardige huisartsenzorg en eerstelijnszorg te bieden in zowel de wijk Tuinzigt als in de bredere regio Breda. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen rond de verhuizing en kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze nieuwe locatie zodra deze gereed is. Samen werken we aan een gezonde toekomst.

Hieronder vindt u een impressie van onze nieuwe locatie, inclusief een fotoalbum dat de voortgang van de bouwwerkzaamheden weergeeft.

N Baban | 7/3/2024
© 2023 Medisch Centrum Magnolia | Huisartsenpraktijk Baban
Terug naar de inhoud